Cozonac cu nucă și rahat

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

făină albă de grâu 480
zahăr
apă
margarină

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică și alte 8 minute la viteza mare a malaxorului. Grăsimea se adaugă temperată în ultimele 4 minute de malaxare la viteza mare.
Se lasă la odihnă 10 minute, apoi se divizează la gramajul dorit și se lasă la predospire 15 minute.
Cu ajutorul unei palete, se amestecă umplutura cu nucă și apă, până la obținerea unei paste omogene. Se taie rahatul în bucățele și se distribuie uniform pe foaia de aluat. Se laminează aluatul, se pune umplutura și se modelează (la 500 g aluat se recomandă a se adauga 350 g umplutură hidratată).
Se lasă la dospit 60 minunte, la o temperatură de 35°C și umiditate relativă 75 – 80%.
Cozonacul se coace la o temperatură de 180°C, timp de 60 minute.

30 pers.

90 min.

15 min.