Ruladă Pavlova

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru blat:
0.5
l

apă caldă (45°C)

0.5
kg

zahăr

0.05
kg

fulgi de migdale

Pentru decor:
0.2
kg

fructe proaspete (afine, căpșune)

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Blat: În bolul unui mixer se adaugă Meringue Dream Mix, apă și zahărul și se mixează cu telul 12-15 minute la viteza mare. Compoziția astfel obținută se întinde uniform într-o tavă cu dimensiunea 60x40 cm. Se presară pe toată suprafața fulgi de migdale. Coacerea se face la 180˚ C pentru 15 minute, apoi se lasă la răcit în tavă timp de 10 minute.

,

Umplutură: Se mixează Crema pudră Vanilla Delice cu laptele la o viteză inferioară până la omogenizarea cremei, apoi se trece la viteza rapidă a mixerului timp de 3 minute. Pentru o textură mai groasă a cremei se poate adăuga margarină, frișcă sau smântână. Se obține o cremă omogenă, aromată, cu aspect strălucitor, stabilă la coacere sau refrigerare, tartinabilă imediat și stabilă la porționare după aproximativ 30 minute. Din cantitatea obținută se păstrează 200g cremă pentru ornat.

,

Se întinde crema pe toată suprafața blatului de bezea, se adugă Delicii Vișine fill pe mijloc și se rulează pe lungime (pornind de la latura mai mare) cu ajutorul hârtiei de copt și un prosop. Deasupra se ornează cu crema păstrată și se decorează cu fructe proaspete. Se pune la rece minim 2 ore înainte de servire.

,

Poate te interesează și …