Baigli cu mac

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

făină albă de grâu 650
zahăr
unt/margarină
apă
apă

Timp de frământare: 6 minute la viteză mică și 10 minute la viteză mare (margarina/untul se adaugă în treapta a doua de malaxare).
Temperatura aluatului: maxim 35°C. Odihnă: 10 minute la frigider. Divizare: la gramajul dorit.
Modelare finală: laminare, umplere, modelare (la 400 g aluat se recomandă a se adăuga 350 g umplutură hidratată).
Dospire la rece: peste noapte (8-12 h la frigider 4-5°C). Odihnă la temperatura camerei: 10 minute.
Suprafața cozonacului se va unge cu o emulsie de ou proaspăt.
Temperatura de coacere: 180°C. Timpul de coacere: 50-60 minute.
Pregatire umplutură: Cu ajutorul unei palete, se amestecă umplutura cu mac și apa, până la obținerea unei paste omogene.