

Felii de lapte

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 5 persoane
Timp de pregătire 30 minute
Timp de coacere 12 minute
ouă
zahăr
lapte
ulei
făină
Pune într-un vas ouăle, zahărul și zahărul vanilinat și mixează-le bine. Adaugă laptele, uleiul, făina, praful de copt și pudra de cacao și amestecă cu un tel până la omogenizarea amestecului. Toarnă compoziția într-o tavă dreptunghiulară, tapetată cu hârtie de copt, și uniformizeaz-o cu o spatulă. Coace blatul timp de 10-12 minute, la o temperatură de 180°C.
Mixează spuma pentru deserturi cu gust de frișcă împreună cu zahărul pudră și laptele rece, până când obții o cremă cu consistență aerată.
După ce blatul s-a răcit pe un grilaj, taie-l în două pe lungime, întinde crema uniform pe una din jumătățile de blat și așază deasupra cealaltă jumătate de blat. Lasă prăjitura la frigider circa 4-5 ore, apoi se poate porționa pentru servire.
Poftă bună!