

Gogoșele pufoase

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 10 persoane
Timp de pregătire 30 minute
Timp de coacere 20 minute
făină
sare
lapte cald
apă caldă
albuș de ou
ulei
gălbenuș de ou
Amestecă într-un vas făina, sarea și zahărul pudră cu aroma de vanilie. Presară în mijloc drojdia proaspătă sfărâmată, apoi laptele cald și apa caldă, albușul de ou și uleiul. Amestecă cu o lingură până la omogenizare, apoi frământă până când obții un aluat neted. Modelează aluatul în formă rotundă și lasă-l la dospit timp de 15 minute, acoperit cu folie alimentară.
Modelează aluatul rând pe rând în bile de dimensiunea unei nuci și așază-le una lângă alta, sub formă de triunghi, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Lasă-le la dospit timp de 15 minute.
Unge gogoșelele de aluat cu gălbenuș de ou și coace-le în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 170°C, timp de 15-20 minute. Înainte de servire, presară peste gogoșele zahăr pudră cu aromă de vanilie.
Poftă bună!