Prăjitură cu budincă de ciocolată

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 10 persoane

Timp de pregătire 20 minute

Timp de coacere minute

lapte
biscuiți simpli
biscuiți cu cacao

Într-un bol, amestecă praful de budincă cu gust de ciocolată cu 2-3 linguri de lapte. Pune restul cantității de lapte într-o cratiță la fiert, iar atunci când începe să fiarbă, toarnă amestecul de budincă, mixând încontinuu cu ajutorul unui tel. Fierbe budinca aproximativ 1 minut la foc mic, amestecând energic.
Ia câte un biscuite din fiecare sortiment și întinde peste el cremă de budincă, după care așază-l pe cant, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. După ce ai terminat de așezat biscuiții umpluți cu budincă în tavă, ornează-i cu crema rămasă.
Pune prăjitura la frigider pentru 4-5 ore, după care decoreaz-o cu pudră de cacao. Porționează prăjitura, tăind felii pe diagonală.
Poftă bună!