

Ruladă cu cremă de vanilie

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 6 persoane
Timp de pregătire 30 minute
Timp de coacere 8 minute
gălbenușuri
zahăr
amidon de porumb
lapte
unt
fulgi de ciocolată
fulgi de ciocolată
smântână
bomboane pentru decor
Separă albușurile de gălbenușuri. Într-un bol, mixează cele 5 albușuri cu zahăr, cu ajutorul unui mixer, până când compoziția își dublează volumul. În alt bol, amestecă făina cu praful de copt și pudra de cacao. Adaugă gălbenușurile peste compoziția cu albușurile mixate, apoi adaugă și mixul de ingrediente uscate din celălalt bol și amestecă cu un tel până la omogenizare.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, toarnă compoziția pentru blat și niveleaz-o cu ajutorul une spatule, atfel încât să fie întinsă uniform pe toată suprafața tăvii. Coace blatul în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 200°C, timp de 6-8 minute.
Pregătește crema, amestecând într-un bol gălbenușurile cu zahărul și adaugă apoi amidonul. Încălzește laptele într-o cratiță și adaugă amestecul de galbenușuri cu zahăr. Mixează în continuu cu un tel, până când obții o cremă, apoi adaugă și untul și continuă să amesteci câteva minute, pentru a obține o cremă cu o consistență mai densă.
Scoate blatul din cuptor și lasă-l la răcit, apoi îndepărtează ușor hârtia de copt. Întinde umplutura peste blat, nivelând-o pe toată suprafața acestuia, presară fulgi de ciocolată deasupra cremei, apoi rulează blatul.
Într-un vas, topește la foc mic fugii de ciocolată și adaugă apoi smântâna, pentru a obține o cremă fină. Decorează rulada cu crema de ciocolată obținută și bomboane multicolore pentru decor.
Poftă bună!