

New York rolls

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
zahăr
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
margarină 82% grăsime
ciocolată
alune mărunțite
Malaxare 3 minute la viteza I și 8 minute la viteza II. Odihnă la frigider: 15 minute. Divizare: în bucăți de 3.2 kg de aluat. Pentru împachetare se folosește 1 kg margarină 82% la 3.2 kg aluat. Se fac împachetări de 3 ori în 3, cu repaus între împachetări de 10 minute, la rece (0-4°C). Se scoate aluatul de la rece și se întinde o foaie de 3 – 4 mm grosime și o lungime de circa 40 cm. Pentru coacerea acestor New York Rolls se recomandă folosirea inelelor metalice de 10 cm diametru și înălțimea de 4 cm. Se unge interiorul inelelor cu unt. Se pregătește o tavă potrivită, peste care se așterne o hârtie de copt și se aranjează pe ea inelele unse cu unt. Cu ajutorul riglei se taie benzi de aluat de 3.5 cm lățime și 38-40 cm lungime. Ele ar trebui să cântărească în jur de 90 g fiecare. Se pulverizează cu apă rece benzile de aluat, se rulează benzile astfel încât fețele cilindrului să rămână drepte și se așează în formele așezate în tavă.
Dospire: 90-120 minute, la 28-30°C, 65% umiditate relativă a aerului. Peste tava cu cilindrele de aluat dospit se adaugă o foaie de copt și o altă tavă (ca și greutate). Coacere: in funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare al cuptorului (180°C, 20 minute in cuptor ventilat).
Crema: Într-un bol se adaugă laptele și mixul Vanilla Delice și se mixează la o viteză inferioară până la omogenizarea cremei, apoi se trece la viteza rapidă a mixerului timp de 3 minute. Pentru o textură mai groasă a cremei se va adăuga mascarpone și se va continua mixarea timp de încă 1 minut. Se va obține o cremă omogenă, aromată, cu aspect lucios, stabilă la coacere sau refrigerare, tartinabilă imediat și stabilă la porționare după aproximativ 30 minute.
Glazura: Se topește ciocolata pe bain marie.
După răcirea completă a croissantelor se injectează crema de vanilie preparată și se glazurează cu ciocolata topită și alunele mărunțite.