New York rolls

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
zahăr
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
margarină 82% grăsime
ciocolată
alune mărunțite

Malaxare 3 minute la viteza I și 8 minute la viteza II. Odihnă la frigider: 15 minute. Divizare: în bucăți de 3.2 kg de aluat. Pentru împachetare se folosește 1 kg margarină 82% la 3.2 kg aluat. Se fac împachetări de 3 ori în 3, cu repaus între împachetări de 10 minute, la rece (0-4°C). Se scoate aluatul de la rece și se întinde o foaie de 3 – 4 mm grosime și o lungime de circa 40 cm. Pentru coacerea acestor New York Rolls se recomandă folosirea inelelor metalice de 10 cm diametru și înălțimea de 4 cm. Se unge interiorul inelelor cu unt. Se pregătește o tavă potrivită, peste care se așterne o hârtie de copt și se aranjează pe ea inelele unse cu unt. Cu ajutorul riglei se taie benzi de aluat de 3.5 cm lățime și 38-40 cm lungime. Ele ar trebui să cântărească în jur de 90 g fiecare. Se pulverizează cu apă rece benzile de aluat, se rulează benzile astfel încât fețele cilindrului să rămână drepte și se așează în formele așezate în tavă.
Dospire: 90-120 minute, la 28-30°C, 65% umiditate relativă a aerului. Peste tava cu cilindrele de aluat dospit se adaugă o foaie de copt și o altă tavă (ca și greutate). Coacere: in funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare al cuptorului (180°C, 20 minute in cuptor ventilat).
Crema: Într-un bol se adaugă laptele și mixul Vanilla Delice și se mixează la o viteză inferioară până la omogenizarea cremei, apoi se trece la viteza rapidă a mixerului timp de 3 minute. Pentru o textură mai groasă a cremei se va adăuga mascarpone și se va continua mixarea timp de încă 1 minut. Se va obține o cremă omogenă, aromată, cu aspect lucios, stabilă la coacere sau refrigerare, tartinabilă imediat și stabilă la porționare după aproximativ 30 minute.
Glazura: Se topește ciocolata pe bain marie.
După răcirea completă a croissantelor se injectează crema de vanilie preparată și se glazurează cu ciocolata topită și alunele mărunțite.

10 pers.

120 min.

50 min.