Sopapillas

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
făină albă 000
zahăr
unt
apă caldă
sare
miere

Într-un bol mare, amestecați făina, praful de copt Pakmaya, zahărul și sarea.
Adăugați untura sau untul și amestecați până obțineți o textură nisipoasă.
Turnați treptat apa caldă și frământați până obțineți un aluat omogen și elastic.
Acoperiți aluatul cu un prosop curat și lăsați-l să se odihnească timp de 20 de minute.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul până la o grosime de aproximativ 3 mm.
Tăiați aluatul în pătrate sau triunghiuri de aproximativ 5 cm.
Încingeți uleiul într-o tigaie adâncă la aproximativ 180°C.
Prăjiți bucățile de aluat în uleiul încins, câte 30 de secunde pe fiecare parte, până devin aurii și pufoase.
Scoateți-le pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
Serviți sopaipillas calde, pudrate cu zahăr și stropite cu miere, după preferință.
    
    
    
    
14 pers.

120 min.

25 min.