[wpseo_breadcrumb]
Umplutură Fructello prune
Umplutură Fructello prune
Cremă gata de utilizat, cu conținut ridicat de fruct din piure (min. 80%), cu gust și aromă intense de prune. Se poate folosi ca umplutură pentru diferite specialități din aluat dulce sau foietaj.
Avantaje:
- Termorezistentă – crema este stabilă la coacere și la congelare / decongelare, își păstrează forma inițială și culoarea în timpul procesului de coacere și după coacere;
- Gata de utilizat – crema se pot utiliza ca atare la interiorul produselor, menținându-și aroma, structura și o culoare plăcută în produsele finite;
- Ușor de utilizat – crema poate fi folosita ca umplutură pentru o gamă variată de produse de patiserie, proaspete sau congelate (foietaje, cornuri, plăcinte, produse din aluat fraged).
Dozaj: 1:1 în prepararea cremelor cu frișcă sau margarină.
not recommended
limited
functionality
standard
functionality
superior
functionality
nerecomandat
funcționalitate limitată
funcționalitate standard
funcționalitate superioară
Informații generale
General Info
Descriere produs
Cremă gata de utilizat, cu conținut ridicat de fruct din piure (min. 80%), cu gust și aromă intense de prune. Se poate folosi ca umplutură pentru diferite specialități din aluat dulce sau foietaj.
Avantaje:
- Termorezistentă – crema este stabilă la coacere și la congelare / decongelare, își păstrează forma inițială și culoarea în timpul procesului de coacere și după coacere;
- Gata de utilizat – crema se pot utiliza ca atare la interiorul produselor, menținându-și aroma, structura și o culoare plăcută în produsele finite;
- Ușor de utilizat – crema poate fi folosita ca umplutură pentru o gamă variată de produse de patiserie, proaspete sau congelate (foietaje, cornuri, plăcinte, produse din aluat fraged).
Dozaj: 1:1 în prepararea cremelor cu frișcă sau margarină.
Product description
Cremă gata de utilizat, cu conținut ridicat de fruct din piure (min. 80%), cu gust și aromă intense de prune. Se poate folosi ca umplutură pentru diferite specialități din aluat dulce sau foietaj.
Avantaje:
- Termorezistentă – crema este stabilă la coacere și la congelare / decongelare, își păstrează forma inițială și culoarea în timpul procesului de coacere și după coacere;
- Gata de utilizat – crema se pot utiliza ca atare la interiorul produselor, menținându-și aroma, structura și o culoare plăcută în produsele finite;
- Ușor de utilizat – crema poate fi folosita ca umplutură pentru o gamă variată de produse de patiserie, proaspete sau congelate (foietaje, cornuri, plăcinte, produse din aluat fraged).
Dozaj: 1:1 în prepararea cremelor cu frișcă sau margarină.