Aperitiv cu brânză

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 8 persoane

Timp de pregătire 30 minute

Timp de coacere 30 minute

lapte
iaurt
zahăr
sare
ou
ulei
făină
brânză de vaci
sare
legătură de pătrunjel
paprika
gălbenuș de ou
semințe de susan

Într-un vas, toană laptele, iaurtul, presară zahărul, sarea, apoi adaugă oul și uleiul. Mixează-le până la omogenizare, apoi adaugă făina și praful de copt și frământă până când obții un aluat care nu se lipește de pereții vasului. Modelează aluatul în formă de bilă.
În alt bol, amestecă brânza de vaci cu sarea, pătrunjelul tocat și paprika.
Scoate bila de aluat pe platul de lucru și împarte-l în 18 bucăți. Întinde fiecare bilă de aluat și modeleaz-o în formă de cerc cu diametrul de aprox. 10 cm. Peste fiecare foaie de aluat modelat, pune câte o lingură de umplutură de brânză. Crestează fiecare bucată de aluat, de la centru până la margine, apoi rulează aluatul în formă de con, cu umplutura la mijloc. La final, unește capetele deschise ale conului de aluat, apăsând ușor cu degetele. Unge conurile cu gălbenuș de ou și tăvălește-le prin semințele de susan, apoi aşază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, la distanţă unul față de celălalt.
Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180°C, timp de 25-30 de minute, până capătă o culoare aurie.
Poftă bună!

10 pers.

30 min.

25 min.