Aperitiv cu făină de hrișcă

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină de hrișcă
sare
semințe chia
ulei de măsline
măsline negre
apă caldă
semințe chia

Pune semințele de chia într-un bol cu 5 linguri de apă și lasă-le să stea timp de 3-4 minute.
Pune într-un bol făina de hrișcă, adaugă sarea și drojdia uscată instant Pakmaya și amestecă.
Adaugă măslinele fără sâmburi, semințele de chia pe care le-ai hidratat și amestecă.
Pune puțin câte puțin apa caldă și amestecă până vei obține un aluat omogen.
Pune aluatul în forma de copt unsă în prealabil cu ulei. Presară deasupra aluatului semințe de chia.
Acoperă cu o cârpă umedă forma de copt și lasă la dospit aluatul pentru 30-40 minute la temperatura camerei.
Pune apa într-un vas termorezistent și așază vasul la baza cuptorului pentru a degaja abur în timpul coacerii.
Coace pâinea în cuptorul preîncălzit la 200 - 220°C timp de 20 -25 minute, până se rumenește.
Poftă bună!