Baghetă răsucită

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
apă

Malaxare: 6 min viteza I si 8-10 min viteza II, apa se adaugă treptat, respectiv 5,5l la început iar restul cantității de apă, după ce se formează aluatul.
Recomandare: aluatul trebuie să fie elastic și de consistență moale. Temperatură aluat final: 25 - 26°C. Apa folosită la malaxare să nu depășească 10°C.
Odihnă și predospire: aluatul se lasă la odihnă într-o tavă dreptunghiulară unsă cu ulei timp de 60-90min, cu o împăturire la jumătatea perioadei de fermentare. În cazul în care aluatul nu acumulează suficientă energie în urma împăturirii, se recomandă încă o împăturire.
Divizare și modelare finală: divizare manuală, 360g, aluatul se modelează prin răsucire.
Dospire: 40 min, la 35°C și 70-80 % umiditate relativă a aerului.
Coacere: la o temperatură între 220-230°C, în prezența aburului la începutul coacerii. Timp: 18-20 minute.