Baigli cu nucă

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

făină albă de grâu
zahăr
sare
unt/margarină
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
*se recomandă ca margarina să se tempereze și să se adauge treptat, cu 4 minute înainte de sfârșitul malaxării.
apă

Timp de frământare: 6 minute la viteza mică și 8 minute la viteza mare, margarina/untul se adaugă în treapta a doua de malaxare.
Temperatura aluatului: maxim 35°C. Odihnă: 10 minute la frigider. Divizare: la gramajul dorit.
Modelare finală: laminare, umplere, modelare (la 300 g aluat se recomandă a se adăuga 300 g umplutură hidratată).
Dospire: 120 minute, la frigider. La finalul dospirii suprafața cozonacului se va unge cu o emulsie de ou proaspăt.
Temperatura de coacere: 180°C. Timpul de coacere: 40-50 minute.
Cu ajutorul unei palete, se amestecă umplutura pentru cozonac și apa, până la obținerea unei paste omogene.