

Baigli cu nucă

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
făină albă de grâu
zahăr
sare
unt/margarină
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
*se recomandă ca margarina să se tempereze și să se adauge treptat, cu 4 minute înainte de sfârșitul malaxării.
apă
Timp de frământare: 6 minute la viteza mică și 8 minute la viteza mare, margarina/untul se adaugă în treapta a doua de malaxare.
Temperatura aluatului: maxim 35°C. Odihnă: 10 minute la frigider. Divizare: la gramajul dorit.
Modelare finală: laminare, umplere, modelare (la 300 g aluat se recomandă a se adăuga 300 g umplutură hidratată).
Dospire: 120 minute, la frigider. La finalul dospirii suprafața cozonacului se va unge cu o emulsie de ou proaspăt.
Temperatura de coacere: 180°C. Timpul de coacere: 40-50 minute.
Cu ajutorul unei palete, se amestecă umplutura pentru cozonac și apa, până la obținerea unei paste omogene.