Banana bread fără gluten

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 12 persoane

Timp de pregătire 20 minute

Timp de coacere 50 minute

ouă
150 g zahăr (100 g zahăr brut nerafinat și 50 g zahăr alb)
ulei
banane zdrobite (2 banane mari)
făină fără gluten
scorțișoară
miez de nucă

Într-un bol mixează ouăle și zahărul, până amestecul devine spumos.
Peste acest amestec adaugă treptat uleiul, și în același timp mixeaza compoziția.
Zdrobește bananele cu ajutorul unei furculițe și adaugă-le peste amestecul de oua, zahăr și ulei, apoi adaugă bucăție de miez de nucă. Omogenizează totul cu o spatulă.
Încălzește cuptorul la 190°C.
Adaugă ingredientele uscate: praful de copt, scorțișoara măcinata și făina peste amestecul de ingrediente umede. Amestecă (cu o spatula) compoziția până se omogenizează.
Tapetează o formă de chec cu hârtie de copt și toarnă aluatul în această formă.
Coace checul la 185°C, timp de aproximativ 45- 50 de minute. Încearcă-l cu scobitoarea să vezi dacă este gata (dacă nu se mai lipește aluat pe scobitoare, înseamnă că acesta este copt).
Poftă bună!