

Banana bread fără gluten

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 12 persoane
Timp de pregătire 20 minute
Timp de coacere 50 minute
ouă
150 g zahăr (100 g zahăr brut nerafinat și 50 g zahăr alb)
ulei
banane zdrobite (2 banane mari)
făină fără gluten
scorțișoară
miez de nucă
Într-un bol mixează ouăle și zahărul, până amestecul devine spumos.
Peste acest amestec adaugă treptat uleiul, și în același timp mixeaza compoziția.
Zdrobește bananele cu ajutorul unei furculițe și adaugă-le peste amestecul de oua, zahăr și ulei, apoi adaugă bucăție de miez de nucă. Omogenizează totul cu o spatulă.
Încălzește cuptorul la 190°C.
Adaugă ingredientele uscate: praful de copt, scorțișoara măcinata și făina peste amestecul de ingrediente umede. Amestecă (cu o spatula) compoziția până se omogenizează.
Tapetează o formă de chec cu hârtie de copt și toarnă aluatul în această formă.
Coace checul la 185°C, timp de aproximativ 45- 50 de minute. Încearcă-l cu scobitoarea să vezi dacă este gata (dacă nu se mai lipește aluat pe scobitoare, înseamnă că acesta este copt).
Poftă bună!