At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Biscuiți și fursecuri, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
făină
praf de copt Pakmaya 10g
ouă
iaurt
unt topit
zahăr vanilinat Pakmaya 8g
mere
nucă măcinată
unt
ciocolată de lapte topită
scorțișoară
Pentru aluat amestecați mai întâi ingredientele uscate. Adăugați ulterior ingredientele umede și frâmântați aluatul până obțineti un aluat nelipicios.
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Tocați mărunt merele și sotați-le în unt până se înmoaie usor.
Adăugați ciocolată topită, scorțișoara și nuca mărunțită grosier și amestecați.
Tăiați aluatul în bucăți mai mici, întindeți cu mâna aluatul, adăugați umplutura de mere în interior.
Strângeți în interior umplutura și modelați sub forma unor gogoșele.
Într-o tavă acoperită cu foaie de copt puneți aluatul modelat.
Coaceți la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25-30 de minute.
Biscuții se pot servi calzi sau reci.
Dulce, Prăjituri
10 pers.
20 min.
30 min.
Cozonaci, Dulce
Dulce, Torturi
8 pers.
90 min.
Colaci, melci și împletituri, Dulce, Rețete video
Clătite, vafe, gogoși, Dulce, Rețete video