Biscuiți cu mere și ciocolată

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină
ouă
iaurt
unt topit
mere
nucă măcinată
unt
ciocolată de lapte topită
scorțișoară

Pentru aluat amestecați mai întâi ingredientele uscate. Adăugați ulterior ingredientele umede și frâmântați aluatul până obțineti un aluat nelipicios.
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Tocați mărunt merele și sotați-le în unt până se înmoaie usor.
Adăugați ciocolată topită, scorțișoara și nuca mărunțită grosier și amestecați.
Tăiați aluatul în bucăți mai mici, întindeți cu mâna aluatul, adăugați umplutura de mere în interior.
Strângeți în interior umplutura și modelați sub forma unor gogoșele.
Într-o tavă acoperită cu foaie de copt puneți aluatul modelat.
Coaceți la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25-30 de minute.
Biscuții se pot servi calzi sau reci.