

Biscuiți cu ovăz și banane

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
banană
unt de arahide
miere/sirop de arțar
fulgi de ovăz
sare
semințe de dovleac mărunțite
Într-un bol mixează banana zdrobită cu untul de arahide, mierea/siropul de arțar și zahărul vanilinat Pakmaya.
Adaugă fulgii de ovăz, semințele de dovleac mărunțite, praful de copt și sarea.
Cu o lingură, ia din compoziție și așeaz-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace biscuiții în cuptor preîncălzit la 180°C, timp de 10 - 12 minute.
Biscuiții se consumă după ce s-au răcit.
Poftă bună!