Biscuiți cu portocale

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
3
buc

albuș de ou

200
g

zahăr

75
g

făină de grâu

375
g

făină de migdale

un praf de sare

1
linguriță

coajă de portocală rasă

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Spumează albușurile și zahărul cu un mixer timp de 4-6 minute până când amestecul devine alb.

,

Amestecă într-un vas făina cernută, zahărul pudră, coaja de portocală, zahărul vanilinat, praful de sare și făina de migdale.

,

Înglobează cu o spatulă spuma de ou cu amestecul de făină.

,

Mută amestecul într-un pos și toarnă biscuiții în tava tapetată cu hârtie de copt

,

Decorează cu Zahăr Pudră Pakmaya pe biscuit cu ajutorul unei strecurători mici.

,

Se coace în cuptorul încălzit la 65°C, timp de 12-15 minute.

,

După coacere, se scot din cuptor, se lasă la răcit și se servesc.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …