Biscuiți cu portocale

PAKMAYA Retete Persoane

Pentru 5 persoane

PAKMAYA Retete Timp de pregatire

Timp de pregătire 20 minute

PAKMAYA Retete Timp de coacere

Timp de coacere 25 minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
125
g

unt

25
g

iaurt

2

ouă

suc de la 2 portocale

coaja rasă de la o portocală

1
linguriță

suc de lămâie

570
g

făină

100
g

fulgi de ciocolată

Pentru decor:
50
g

zahăr

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Amestecă într-un bol untul la temperatura camerei cu zahărul pudră cu aromă de vanilie, iaurtul și ouăle. Adaugă apoi sucul stors de la 2 portocale, coaja rasă de la 1 portocală, praful de copt și bicarbonatul de sodiu stins cu sucul de lămâie. Mixează până la omogenizarea amestecului, apoi adaugă treptat făina până la integrarea ei completă, iar apoi presară deasupra și fulgii de ciocolată. Amestecă până când obții un aluat omogen.

,

Pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt. Modelează biluțe din aluat de dimensiunea unei nuci, trece-le prin zahăr tos și așază-le apoi rând pe rând în tavă, la o distanță de 3-4 cm una de cealaltă.

,

Coace biscuiții timp de 20-25 de minute, la o temperatură de 170°C.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …