

Biscuiți cu portocale

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 5 persoane
Timp de pregătire 20 minute
Timp de coacere 25 minute
unt
iaurt
ouă
suc de la 2 portocale
coaja rasă de la o portocală
suc de lămâie
făină
fulgi de ciocolată
zahăr
Amestecă într-un bol untul la temperatura camerei cu zahărul pudră cu aromă de vanilie, iaurtul și ouăle. Adaugă apoi sucul stors de la 2 portocale, coaja rasă de la 1 portocală, praful de copt și bicarbonatul de sodiu stins cu sucul de lămâie. Mixează până la omogenizarea amestecului, apoi adaugă treptat făina până la integrarea ei completă, iar apoi presară deasupra și fulgii de ciocolată. Amestecă până când obții un aluat omogen.
Pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt. Modelează biluțe din aluat de dimensiunea unei nuci, trece-le prin zahăr tos și așază-le apoi rând pe rând în tavă, la o distanță de 3-4 cm una de cealaltă.
Coace biscuiții timp de 20-25 de minute, la o temperatură de 170°C.
Poftă bună!