Biscuiți cu portocale

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 5 persoane

Timp de pregătire 20 minute

Timp de coacere 25 minute

unt
iaurt
ouă
suc de la 2 portocale
coaja rasă de la o portocală
suc de lămâie
făină
fulgi de ciocolată
zahăr

Amestecă într-un bol untul la temperatura camerei cu zahărul pudră cu aromă de vanilie, iaurtul și ouăle. Adaugă apoi sucul stors de la 2 portocale, coaja rasă de la 1 portocală, praful de copt și bicarbonatul de sodiu stins cu sucul de lămâie. Mixează până la omogenizarea amestecului, apoi adaugă treptat făina până la integrarea ei completă, iar apoi presară deasupra și fulgii de ciocolată. Amestecă până când obții un aluat omogen.
Pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt. Modelează biluțe din aluat de dimensiunea unei nuci, trece-le prin zahăr tos și așază-le apoi rând pe rând în tavă, la o distanță de 3-4 cm una de cealaltă.
Coace biscuiții timp de 20-25 de minute, la o temperatură de 170°C.
Poftă bună!

10 pers.

20 min.

45 min.