

Bomboane cu aromă de lămâie

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
făină de migdale
fulgi de ovăz
fulgi de cocos
ulei de cocos
coajă de lămâie
sirop de arțar/miere
zeamă de lămâie
extract de vanilie
Într-un blender sau robot de bucătărie se procesează migdalele până se obține o făină de migdale destul de fină. Dacă se dorește o compoziție perfect fină, se pot procesa fulgii de ovăz într-o pudră înainte de a fi adăugați în blender. Se adaugă restul ingredientelor în blender și se procesează din nou. La final se va obține o pastă care să se poată modela cu ușurință în formă de bilă între degete.
Se formează biluțe din această compoziție. Se poate utiliza o măsură, astfel încât să se obțină bomboane de aproximativ aceeași dimensiune. La final se tăvălesc bomboanele prin fulgi de cocos. Se păstrează bomboanele la frigider pentru maxim o săptămână.
10 pers.
90 min.
60 min.