Brioșe aperitiv cu spanac și brânză Cheddar

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

spanac congelat (netocat) sau proaspăt
brânză Cheddar
fire de mărar
făină
lapte
ouă
ulei de măsline
unt
sare, piper, oregano (după preferință)

În cazul in care folosesti spanacul proaspăt, acesta se fierbe, se strecoară, apoi se taie cât mai mare. Pune untul într-o tigaie să se topească. Adaugă spanacul congelat sau fiert și lasă-l să se pătrundă puțin.
Într-un castron bate ouăle cu un tel, adaugă laptele călduț, uleiul de măsline, mărarul și puțin oregano.
Se dă cheddarul pe răzătoarea mare.
Amestecă făina cu praful de copt, adaugă brânza, compoziția de ouă, iar la final spanacul. Presară un praf de sare și piper și amestecă bine.
Se ia o cantitate mică din compoziție cu o lingură și se pune în formele de brioșe.
Pune tava cu briose in cuptor, la o temperatura de 180°C și lasă-le la copt timp de 30-35 de minute.
Poftă bună!