

Brioșe aperitiv cu spanac și brânză Cheddar

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
spanac congelat (netocat) sau proaspăt
brânză Cheddar
fire de mărar
făină
lapte
ouă
ulei de măsline
unt
sare, piper, oregano (după preferință)
În cazul in care folosesti spanacul proaspăt, acesta se fierbe, se strecoară, apoi se taie cât mai mare. Pune untul într-o tigaie să se topească. Adaugă spanacul congelat sau fiert și lasă-l să se pătrundă puțin.
Într-un castron bate ouăle cu un tel, adaugă laptele călduț, uleiul de măsline, mărarul și puțin oregano.
Se dă cheddarul pe răzătoarea mare.
Amestecă făina cu praful de copt, adaugă brânza, compoziția de ouă, iar la final spanacul. Presară un praf de sare și piper și amestecă bine.
Se ia o cantitate mică din compoziție cu o lingură și se pune în formele de brioșe.
Pune tava cu briose in cuptor, la o temperatura de 180°C și lasă-le la copt timp de 30-35 de minute.
Poftă bună!
10 pers.
90 min.
39 min.