Brioșe cu cacao

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

ouă
lapte
zahăr
ulei
praf de sare
lapte rece (250ml)
fulgi de ciocolată / ciocolată răzuită

Se bat ouăle împreună cu zahărul, după care se încorporează uleiul și laptele.
Peste făină se adaugă praful de copt, zahărul vanilat, cacaua și praful de sare. Ingredientele se încorporează uniform.
Peste ouăle bătute se adaugă amestecul de făină cu celelalte ingrediente și se omogenizează bine.
Compoziția se toarnă în forme. Brioșele se coc la temperatura de 180-220 C, timp de 25-35 minute.
Opțional, brioșele se pot orna cu spuma pentru deserturi și ciocolata.
Prepararea spumei pentru deserturi: Într-un vas înalt se pune laptele rece și praful de spumă pentru deserturi. Se mixează totul timp de 3-4 minute la viteză mare.
Brioșele răcite se decorează imediat cu spuma proaspăt preparată și cu fulgi de ciocolată.
Poftă bună!