At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Brioșe și checuri, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ouă
sare
ulei de măsline
lapte
amidon de porumb
250 - 300 g broccoli
bicarbonat de sodiu Pakmaya
suc de lămâie
brânză de vaci
făină
Mixează bine ouăle împreună cu uleiul de măsline și laptele.
Într-un castron separat, amestecă făina cernută, amidonul de porumb și sarea.
Folosește o spatulă și amestecă de jos în sus ingredientele umede cu cele uscate.
Adaugă bicarbonatul stins cu zeama de lămâie și brânza de vaci și continuă amestecarea cu ajutorul spatulei.
Unge cu puțin ulei formele de brioșă.
Toarnă compoziția în formele de brioșă fără a depăși 2/3 din înălțimea fiecărei forme. Adaugă câte o floare de broccoli în mijlocul fiecărei forme.
Coace brioșele într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de 20 -25 minute.
POFTĂ BUNĂ!
20 pers.
90 min.
35 min.
Colaci, melci și împletituri, Sărat
Brioșe și checuri, Dulce
Pâine și specialități, Sărat
Pâine și specialități, Rețete post, Sărat
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
100 min.
25 min.