Brioșe cu mascarpone

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

unt
ouă
făină albă de grâu
sare
apă/lapte

Într-un vas se pune zahărul pudră Pakmaya și untul și se amestecă folosind un mixer până devine cremă.
Se adaugă zahărul vanilinat Pakmaya și ouăle unul câte unul și se amestecă.
Când ouăle și zahărul sunt înglobate complet, se adaugă făină cernută, praful de copt și sarea și se amestecă. Cu ajutorul unei spatule se amestecă aluatul ușor. Dacă este nevoie că aluatul să fie mai fluid se va adăuga apă sau lapte treptat după dorință.
Cu ajutorul unui pos sub formă conică (formă unui cornet), lingură pentru înghețată sau o lingură, se toarnă compoziția în forme de brioșe unse în prealabil cu ulei și tapetate cu făină sau în chese din hârtie, umplute 2/3.
Se coc la cuptor preîncălzit la 160 - 170°C timp de 25 - 30 minute.
Pentru cremă, se toarnă toate ingredientele într-un vas și se amestecă timp de 6- 8 minute la viteză mică, până se obține o cremă consistentă. Crema se va lasă la frigider, ulterior se poate folosi foarte ușor.
Transferă crema într-o formă de poșat cu capăt în formă de stea. Decorează brioșele cu această cremă.