

Brioșe cu piersici

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
zahăr
lapte
unt la temperatura camerei
ou
piersici tăiate cubulețe
praf de sare
Într-un vas se pune zahărul pudră Pakmaya și untul și se amestecă folosind un mixer până devine cremă.
Se adaugă zahărul vanilinat Pakmaya, ouăle unul câte unul, laptele și se amestecă.
Când ouăle și zahărul sunt înglobate complet, se adaugă făină cernută, praful de copt și sarea și se amestecă. Cu ajutorul unei spatule se amestecă aluatul ușor.
Cu ajutorul unui pos sub formă conică (formă unui cornet), lingură pentru înghețată sau o lingură, se toarnă compoziția în forme de brioșe unse în prealabil cu ulei și tapetate cu făină sau în chese din hârtie, umplute 2/3.
Se adaugă bucățele de piersică peste compoziție.
Se coc la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25 - 30 minute.
Poftă bună!