At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Dulce, Prăjituri
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Black Moist Cake Pakmaya
apă
ulei
nuci
ou
smântână lichidă neîndulcită
amidon alimentar Pakmaya 1000g
zahăr vanilinat Pakmaya 1000g
brânză cremoasă
unt topit
zahăr tos
făină
ouă
Cremă cu gust intens de fructe de pădure Pakmaya
jeleu zmeură
Adaugati în bolul unui mixer 500 g mix negresă Pakmaya, un ou, 75 ml ulei și 125 ml apă.
Amestecati ingredientele cu telul timp de 4 minute la viteză mare.
Turnati compoziția într-un vas rotund de 24 cm și adaugati nucile.
Puneti compoziția la cuptor la 130 grade timp de 10 – 12 minute.
Într-un vas, amestecati 25 g amidon Pakmaya cu 150 g unt topit, 25 g făină, 5 g zahăr vanilinat și coajă de lămâie.
Intr-un alt vas amestecati ou 4 ouă și 250 g zahăr tos.
Amestecati într-un alt vas brânza cremoasă cu smântâna lichidă neîndulcită.
Puneti impreuna cele trei compozitii din cele trei boluri si amestecati-le.
Adaugati peste blatul copt in prealabil.
Puneti la cuptor la 170 grade timp de 60 – 70 minute.
Într-un vas , amestecati cele 150 g jeleu zmeură cu 150 g cremă cu gust intens de fructe de pădure Pakmaya.
Se adaugă amestecul cheesecake-ului.
10 pers.
120 min.
Dulce, Torturi
5 pers.
20 min.
25 min.
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete video
240 min.
30 min.
50 min.
Cozonaci, Dulce
Colaci, melci și împletituri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce