Brownie cu bezea

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

ciocolată
smântână pentru frișcă
fructe proaspete (zmeură, căpșune, afine)

Blat: În mixerul de patiserie se adaugă toate ingredientele și se mixează 1 minut la viteză mică, pentru omogenizare, și 4 minute la viteză mare, pentru emulsionare. Compoziția obținută se toarnă în tavă (aproximativ ½ din capacitatea tăvii). Coacerea se efectuează la temperaturi joase (160-180°C), timp de 50 minute, în funcție de gramaj, tipul cuptorului și gradul de încărcare al acestuia.
Bezea: În vasul mixerului se adaugă mixul Meringue Dream Mix pentru bezele, zahărul și apa. Se mixează cu telul timp de 15 minute.
Sos de ciocolată: Pentru sosul de ciocolată se încălzește smântâna pentru frișcă până la punctul de fierbere și se adaugă ciocolata mărunțită în prealabil, amestecând continuu până la obținerea unui sos omogen.
Asamblare: Sosul de ciocolată se toarnă peste prăjitură, se decorează cu fructe proaspete și bezea caramelizată. Cu un pistol pentru flambat, se caramelizează bezeaua până capătă o culoare ușor aurie. Când prăjitura se feliază, cuțitul se trece prin apă caldă, la fiecare tăietură, pentru felii cât mai curate și mai frumos porționate.

14 pers.

120 min.

25 min.