Căpșuni glazurate în ciocolată

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

12 - 15 căpșuni proaspete
ciocolată cu lapte
ciocolată albă
frișcă lichidă
¼ linguriță ardei iute măcinat

Spală căpșunile cu apă rece, apoi șterge-le ușor cu un șervețel de bucătărie. Căpșunile trebuie sa fie complet uscate înainte să le glazurezi.
Topește ciocolata la bain-marie împreună cu frișca lichidă și ardeiul iute măcinat.
Înmoaie căpșunile proaspete în ciocolata topită, acoperind aproximativ ¾ din suprafața acesteia.
Ridică și rotește ușor pentru a scurge excesul de ciocolată.
Așază căpșunile glazurate pe o tavă și pune tava la frigider pentru aprox. 30 minute pentru a se întări ciocolata.
Poți orna căpșunile glazurate cu ciocolată albă.
POFTĂ BUNĂ!
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.
Discover PAKMAYA products in our catalog.