

Chec de post cu suc de portocale

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 10 persoane
Timp de pregătire 30 minute
Timp de coacere 60 minute
zahăr
ulei
apă minerală
suc de portocale proaspăt stors
coaja rasă a 3 portocale
făină
un praf de sare
Spală bine portocalele și rade coaja într-un bol.
Într-un vas încăpător pune zahărul, zahărul vanilinat, uleiul, un praf de sare și mixează până se topește zahărul. Adaugă apoi apa minerală, coaja și sucul de portocală.
Separat, într-un alt vas, amestecă făina cernută cu praful de copt și apoi adaugă-le în compoziția pregătită anterior. Se amestecă bine până se încorporează ingredientele.
Coace checul în tava tapetată cu hârtie de copt timp de 60 minute (verifică dacă este copt, cu o scobitoare).
După ce s-a răcit complet, poți porționa și servi feliile de chec.
Poftă bună!
30 pers.
90 min.
15 min.
10 pers.
20 min.
45 min.