

Chec glazurat

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
zahăr pudră
zeamă de lămâie
albușuri
fructe proaspete
În bolul unui mixer se adaugă apa, uleiul și Cake Mix Complet, apoi se mixează la viteză mica timp de 1 minut si alte 8-10 minute la viteza mare.
Compoziția obținută se toarnă în tăvi (circa jumătate din capacitatea tăvii). Se pune la copt la o temperatură de 180-190°C, timp de 35-55 minute.
Pregătirea glazurii pentru decor: într-un un vas mediu, bine spălat și degresat, se bat albușurile. Se adaugă zeama de lămâie și zahărul pudră treptat. Zaharul pudră trebuie să fie pe cât de fin posibil, cerneți-l printr-o sită dacă este nevoie. Apoi, cu un mixer, amestecați timp de un minut la treaptă mică. Urcați treptat viteza mixerului până la viteza cea mai mare, pe care o mențineți timp de 5 minute. La finalul celor 5 minute veți obține o pastă sidefată, albă, groasă și omogenă.
Asamblarea checului: se distribuire uniform glazura pe întreaga suprafață a checului și se ornează cu fructe proaspete.