Chec glazurat

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

zahăr pudră
zeamă de lămâie
albușuri
fructe proaspete

În bolul unui mixer se adaugă apa, uleiul și Cake Mix Complet, apoi se mixează la viteză mica timp de 1 minut si alte 8-10 minute la viteza mare.
Compoziția obținută se toarnă în tăvi (circa jumătate din capacitatea tăvii). Se pune la copt la o temperatură de 180-190°C, timp de 35-55 minute.
Pregătirea glazurii pentru decor: într-un un vas mediu, bine spălat și degresat, se bat albușurile. Se adaugă zeama de lămâie și zahărul pudră treptat. Zaharul pudră trebuie să fie pe cât de fin posibil, cerneți-l printr-o sită dacă este nevoie. Apoi, cu un mixer, amestecați timp de un minut la treaptă mică. Urcați treptat viteza mixerului până la viteza cea mai mare, pe care o mențineți timp de 5 minute. La finalul celor 5 minute veți obține o pastă sidefată, albă, groasă și omogenă.
Asamblarea checului: se distribuire uniform glazura pe întreaga suprafață a checului și se ornează cu fructe proaspete.

10 pers.

120 min.

50 min.