Chec-inel marmorat cu cacao

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină
zahăr
ou proaspăt
apă
ulei

În vasul mixerului de patiserie se adaugă toate ingredientele și se mixează timp de 1 minut la viteză mică și timp de 7 minute la viteză mare.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt se toarnă jumătate din cantitatea simplă iar în cealaltă jumătate se adaugă cacaoa și se amestecă ușor cu o spatulă.
Compoziția cu cacao se toarnă peste cea albă, pe mijloc.
Pentru un efect marmorat, cu un băț de frigăruie sau cu o furculiță, amestecați ușor, făcând zig-zag-uri.
Se coace la o temperatură de 160-180°C, timp de 45-50 minute, în funcție de gramaj, tipul cuptorului și gradul de încărcare al acestuia.