Chifle burger

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 200 persoane

Timp de pregătire 100 minute

Timp de coacere 15 minute

făină
ulei de floarea soarelui
apă
susan (alb sau negru)
ouă

Toate ingredientele se pun în cuva unui malaxor, mai puțin uleiul, se mixeaza 6 minute la viteza mică și 6 minute la viteza mare.
După 2 minute de malaxare la viteza mare se adaugă treptat cei 500 ml ulei, până la încorporare.
Aluatul rezultat se lasă la odihnă 30 de minute pe masa de lucru, care înainte a fost unsă cu ulei. După odihnă, aluatul se divizează la gramajul dorit și se formează paline (bile de aluat). Pentru 200 de bucăți de produse finite a câte 80 g, se cântărește fiecare bilă de aluat la 93 g.
Se pun pe tava fie unsă cu ulei, fie cu hârtie de copt și se pun la dospit la o temperatură de maxim 35 de grade și umiditate de maxim 70 de grade, circa 45 de minute.
După dospire, chiflele se ung cu ou bătut bine și se presară susan sau alte semințe, după caz.
Se lasă 10 minute la temperatura mediului ambiant, după care se introduc la copt în cuptorul preîncălzit la 190 de grade 10-15 minute, în funcție de gramajul dorit.

10 pers.

100 min.

40 min.