

Chifle burger

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 200 persoane
Timp de pregătire 100 minute
Timp de coacere 15 minute
făină
ulei de floarea soarelui
apă
susan (alb sau negru)
ouă
Toate ingredientele se pun în cuva unui malaxor, mai puțin uleiul, se mixeaza 6 minute la viteza mică și 6 minute la viteza mare.
După 2 minute de malaxare la viteza mare se adaugă treptat cei 500 ml ulei, până la încorporare.
Aluatul rezultat se lasă la odihnă 30 de minute pe masa de lucru, care înainte a fost unsă cu ulei. După odihnă, aluatul se divizează la gramajul dorit și se formează paline (bile de aluat). Pentru 200 de bucăți de produse finite a câte 80 g, se cântărește fiecare bilă de aluat la 93 g.
Se pun pe tava fie unsă cu ulei, fie cu hârtie de copt și se pun la dospit la o temperatură de maxim 35 de grade și umiditate de maxim 70 de grade, circa 45 de minute.
După dospire, chiflele se ung cu ou bătut bine și se presară susan sau alte semințe, după caz.
Se lasă 10 minute la temperatura mediului ambiant, după care se introduc la copt în cuptorul preîncălzit la 190 de grade 10-15 minute, în funcție de gramajul dorit.
10 pers.
100 min.
50 min.