

Chifle cu parmezan

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 9 persoane
Timp de pregătire 120 minute
Timp de coacere 15 minute
făină
apă
ulei de măsline
sare
căței de usturoi
parmezan ras
Într-un vas, amestecă jumătate cantitatea de făină cu drojdia uscată instant și apa călduță.
Adaugă usturoiul pisat, parmezanul ras, uleiul de măsline și sarea și frământă timp de 10 minute.
Adaugă treptat făina rămasă și frământă până când aluatul nu se mai lipește de mâini și toate ingredientele au fost bine încorporate.
Acoperă aluatul cu un prosop și lasă-l la crescut 40-50 minute.
După ce aluatul și-a dublat volumul modelează-l sub formă de chifle (de aproximativ 100 g) și pune-le într-o tavă. Lasă din nou aluatul la dospit aproximativ 30 minute.
Coace chiflele în cuptorul preîncălzit la temperatura de 230-240°C pentru aproximativ 12-15 minute.
Presară puțin parmezan ras peste chiflele calde.
Poftă bună!