Chifle cu parmezan

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 9 persoane

Timp de pregătire 120 minute

Timp de coacere 15 minute

făină
apă
ulei de măsline
sare
căței de usturoi
parmezan ras

Într-un vas, amestecă jumătate cantitatea de făină cu drojdia uscată instant și apa călduță.
Adaugă usturoiul pisat, parmezanul ras, uleiul de măsline și sarea și frământă timp de 10 minute.
Adaugă treptat făina rămasă și frământă până când aluatul nu se mai lipește de mâini și toate ingredientele au fost bine încorporate.
Acoperă aluatul cu un prosop și lasă-l la crescut 40-50 minute.
După ce aluatul și-a dublat volumul modelează-l sub formă de chifle (de aproximativ 100 g) și pune-le într-o tavă. Lasă din nou aluatul la dospit aproximativ 30 minute.
Coace chiflele în cuptorul preîncălzit la temperatura de 230-240°C pentru aproximativ 12-15 minute.
Presară puțin parmezan ras peste chiflele calde.
Poftă bună!