Chifle kebab

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
sare
apă

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică și alte 10 minute la viteza mare a malaxorului. Pentru malaxarea la viteza mică se folosesc doar două treimi din cantitatea totală de apă aferentă rețetei. În timpul malaxării la viteză mare, se recomandă adaosul suplimentar de apă, până la o hidratare a făinii de până la 100% (în acest caz, făina folosită trebuie să aibă o valoare a W mai mare de 250 J). La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic.
Se lasă aluatul la odihnă 30 minute, apoi se divizează în bucăți de 120 g pentru a obține o lipie Kebab de 100 g.
Se modelează în formă rotundă și se lasă la predospire 10 minute, apoi se aplatizează aluatul, se așază lipiile pe tavă și se lasă la odihnă alte 5 minute.
Se coc lipiile la o temperatură de 270°C, timp de 10 minute, fără abur.