

Ciabatta cu ceapă prăjită

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
ulei (din care 40g în rețetă și 40g pentru împachetare)
Se malaxează toate ingredientele (cu excepția cepei prăjite) timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului.
În ultimele 3-4 minute ale malaxării se adaugă ceapa prăjită.
Uleiul de măsline se adaugă în ultimele 2 minute de malaxare la viteză mare a malaxorului.
Se lasă la odihnă timp de 30 minute, într-un vas stropit în prealabil cu ulei de măsline, la temperatura mediului ambiant.
După cele 30 minute de repaus, aluatul se împachetează în 3, după care se lasă alte 30 minute la dospit, la temperatura mediului ambiant. Această etapă se repetă încă o dată.
Se răstoarnă aluatul pe un pat de făină și se divizează la gramajul și forma dorită.
Dospire finală: 20 minute la o temperatură de 35°C și 75% umiditate relativă a aerului.
Coacere produs: în formă răsucită sau pave, la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute; în formă de baghetă, chifle și mini-pave, la o temperatură de 240-250°C, timp de 15-18 minute.
10 pers.
100 min.
50 min.