Ciabatta cu ceapă prăjită

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu 650
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
ulei (din care 40g în rețetă și 40g pentru împachetare)

Se malaxează toate ingredientele (cu excepția cepei prăjite) timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului.
În ultimele 3-4 minute ale malaxării se adaugă ceapa prăjită.
Uleiul de măsline se adaugă în ultimele 2 minute de malaxare la viteză mare a malaxorului.
Se lasă la odihnă timp de 30 minute, într-un vas stropit în prealabil cu ulei de măsline, la temperatura mediului ambiant.
După cele 30 minute de repaus, aluatul se împachetează în 3, după care se lasă alte 30 minute la dospit, la temperatura mediului ambiant. Această etapă se repetă încă o dată.
Se răstoarnă aluatul pe un pat de făină și se divizează la gramajul și forma dorită.
Dospire finală: 20 minute la o temperatură de 35°C și 75% umiditate relativă a aerului.
Coacere produs: în formă răsucită sau pave, la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute; în formă de baghetă, chifle și mini-pave, la o temperatură de 240-250°C, timp de 15-18 minute.
    
    
    
    
    
    
10 pers.

90 min.

39 min.