Ciocolată de casă

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

lapte praf
unt 82% grăsime
apă
zahăr
păstaie de vanilie
alune prăjite
nuci prăjite
stafide
un vârf de cuțit de sare

Pune zahărul, zahărul vanilinat, sarea și apa într-o crăticioară, pe foc mediu, și amestecă până când zahărul este complet topit. Se vor forma mici bule în centrul siropului de zahăr care treptat se vor extinde și vor acoperi întreaga suprafață a siropului. Atunci când s-a format o spumă albă la suprafață, mai lasă siropul 5 minute, apoi stinge focul. Adaugă apoi untul topit parțial și semintele păstăii de vanilie. Amestecă până când untul este complet încorporat în siropul de zahăr.
Amestecă laptele praf cu pudra de cacao, apoi adaugă-le treptat în sirop, mixând în continuu. Pentru că cicolata are tendința de a se întări, trebuie să amesteci foarte repede. Adaugă peste această compoziție nucile, alunele și stafidele și amestecă cu o lingură de lemn. Tapetează o formă cu dimensiunile 18×12 cm cu folie de plastic alimentară și adaugă ciocolata.
Niveleaz-o în tavă și decoreaz-o cu alune sau nuci și las-o într-un loc răcoros, dar nu în frigider, pentru 3-4 ore. Cu ajutorul unui cuțit cu lama ușor umezită, taie ciocolata de casă în cubulețe.
Poftă bună!