Cornul copilăriei

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 150 persoane

Timp de pregătire 90 minute

Timp de coacere 15 minute

făină
margarină 60% grăsime
apă

Ingredientele se pun în cuva unui malaxor, mai puțin margarina și se mixează 6 minute la viteza mică și 8 minute la viteza mare.
După 2 minute de malaxare la viteza mare se adaugă margarina treptat, până se încorporează.
Aluatul rezultat se lasă la odihnă 10 minute, după care se porționează și se formeaza bile care se lasă la odihnă 15 minute pe masa de lucru. Pentru 150 de bucăți de produse finite a câte 100 g, se cântărește fiecare bilă de aluat la 120 g.
Bilele de aluat se iau individual și se întind oval și uniform (cu sucitorul sau mașina de laminat), după care se roluiesc sub formă de baton, se așază pe tavă sub formă de semilună și se introduc la dopitor la o temperatură de maxim 35 de grade și 75% umiditate, pentru 45 minute.
După dospire, chiflele se introduc la cuptorul preîncălzit la 210 grade timp de 15 minute cu abur la debutul coacerii.