

Cornul copilăriei

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru 150 persoane
Timp de pregătire 90 minute
Timp de coacere 15 minute
făină
margarină 60% grăsime
apă
Ingredientele se pun în cuva unui malaxor, mai puțin margarina și se mixează 6 minute la viteza mică și 8 minute la viteza mare.
După 2 minute de malaxare la viteza mare se adaugă margarina treptat, până se încorporează.
Aluatul rezultat se lasă la odihnă 10 minute, după care se porționează și se formeaza bile care se lasă la odihnă 15 minute pe masa de lucru. Pentru 150 de bucăți de produse finite a câte 100 g, se cântărește fiecare bilă de aluat la 120 g.
Bilele de aluat se iau individual și se întind oval și uniform (cu sucitorul sau mașina de laminat), după care se roluiesc sub formă de baton, se așază pe tavă sub formă de semilună și se introduc la dopitor la o temperatură de maxim 35 de grade și 75% umiditate, pentru 45 minute.
După dospire, chiflele se introduc la cuptorul preîncălzit la 210 grade timp de 15 minute cu abur la debutul coacerii.