Cornulețe cu gem de pere

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire 40 minute

Timp de coacere 15 minute

făină
zahăr
ulei
apă minerală
esență vanilie
pere

Pune într-un vas uleiul, apa minerală rece, zahărul și esența de vanilie. Mixează 2-3 minute sau până când zahărul s-a dizolvat.
Amestecă făina cu praful de copt și cerne direct peste amestecul lichid.
Frământă până când aluatul capătă o consistență elastică și netedă.
Întinde aluatul pe masă ușor înfăinată într-o foaie de cca 5-6 mm grosime, apoi taie în fâșii de cca 6-7 cm lungime.
Pune câte o linguriță mică de umplutură pe unul dintre capetele fâșiei de aluat și apoi rulează.
Pune cornulețele în tava tapetată cu hârtie de copt.
Coace cornulețele în cuptorul preîncălzit la 180-190°C pentru aproximativ 12-15 de minute, până cornulețele se rumenesc ușor.
Cât sunt încă fierbinți, pudrează-le cu zahăr pudră.
Poftă bună!