At Home
Bakery
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Confectionery & HoReCa
Farm
Fermă
Milling
Moară
Pentru Acasă
Pâine
Baghete
Colaci
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Lipii
Pizza
Cozonaci
Flat bread
Romanian Sweet bread
Pască
Mucenici
Tarte
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclere
Gogoși
Vafe
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Amelioratori făină
Toate categoriile
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Amelioratori pentru panificație
Bread Improvers
DESSERTS
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Conservanți alimentari
Food Preservatives
Cozonaci, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu
Premix Cozopak 5% Intens Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
zahăr
margarină
apă
Umplutură nucă Ardealul Pakmaya
Malaxare: 6 minute lent şi 8 minute rapid (margarina se adaugă în treapta a doua de malaxare);
Odihnă în cazan: 10 minute;
Divizare: la gramajul dorit;
Modelare: rotund;
Predospire: 15 minute;
Modelare finală: laminare, umplere, modelare (la 500 g aluat se recomandă a se adăuga 350 g umplutură hidratată).
Umplutură: în bolul unui mixer se adaugă umplutura pentru cozonac și apa și se amestecă până la obținerea unei paste omogene.
Se taie rulourile, pe rând, în câte două părți egale, pe lungime, desprinzându-le complet.
Se pun cele două jumătăți ale ruloului în cruce, cu umplutura în sus.
Se răsucesc, împletindu-le dinspre ambele capete. Se așază cozonacii astfel modelați în tăvi;
Dospire: 60-70 min (temperatura de 35°C, umiditate relativă: 75– 80%);
Coacere: la o temperatura de 180°C, timp de 50-60 minute.
Dulce, Prăjituri
Dulce, Torturi
Budinci și specialități, Dulce
Dulce, Prăjituri, Rețete post
Dulce, Vafe și gogoși
10 pers.
120 min.
20 min.
Clătite, vafe, gogoși, Dulce