Cozonac de post

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă de grâu
zahăr
sare
margarină
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
*se recomandă ca margarina să se tempereze și să se adauge treptat, cu 4 minute înainte de sfârșitul malaxării.
apă

Timp de frământare: 6 minute la viteza mică și 8 minute la viteza mare, margarina se adaugă în treapta a doua de malaxare.
Temperatura aluatului: maxim 35°C. Odihnă: 10 minute. Divizare: la gramajul dorit. Predospire: 15 minute. Modelare finală: laminare, umplere, modelare (la 500 g aluat se recomandă a se adăuga 350 g umplutură hidratată). Dospire: 60 minute la o temperatură de 35°C și umiditate relativă 75 – 80%. Temperatura de coacere: 180°C Timpul de coacere: 50-60 minute.
Pregatire umplutură: Cu ajutorul unei palete, se amestecă umplutura pentru cozonac și apă, până la obținerea unei paste omogene.
    
    
    
    
29 pers.

80 min.

35 min.

30 pers.

90 min.

15 min.