Într-un bol, adaugă făina, sarea, praful de copt și amestecă ușor cu o lingură.
,
Într-un alt bol, pune untul moale, adaugă apoi zahărul și coaja rasă de la două lămâi.
,
Mixează toată compoziția cu mixerul, până când obții o cremă. Peste aceasta, adaugă cele 2 ouă și continuă să mixezi.
,
În aceeași compoziție, continuă să adaugi apoi treptat făina și continuă mixarea întâi cu mixerul, apoi ușor, cu o spatulă, până la încorporarea completă.
,
Acoperă vasul cu folie alimentară și lasă compoziția la răcit timp de 2 ore.
,
Pregătește o tavă cu hârtie de copt.
,
Scoate vasul din frigider și modelează cu mâna bile mici din aluat, cu un diametru de 3-4 cm.
,
Așază bilele în tava de copt, ușor distanțate între ele, și lasă-le la rece timp de 30 minute.
,
În 2 boluri mai mici, pregătește 200g zahăr tos și 200g zahăr pudră cu aromă de vanilie.
,
Pregătește o altă tavă, pe care așază hârtie de copt. Apoi ia fiecare bilă de aluat și da-o prin zahărul tos și apoi zahărul pudră, așezând în tavă, rând pe rând, fiecare bilă.
,
Coace bilele de aluat în cuptor, la o temperatură de 180°C, timp de 10 minute.