

Croissante cu ciocolată

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Malaxează toate ingredientele, timp de 3 minute la viteză mică și 8 minute la viteză mare.
Lasă aluatul la odihnă, la frigider, timp de 15 minute, iar apoi împarte-l în porții de câte 3kg. Pentru împachetare folosește 1kg margarină 82% la 3kg aluat. Realizează laminări de 3 ori în 3, după care pune la rece timp de 15 minute. Scoate de la rece și întinde o foaie de 3-4mm grosime, decupează triunghiuri, pune ciocolata termostabila la baza triunghiului și rulează sub formă de croissante.
Lasă la dospit timp de 90-120 minute, la 28-30°C, 75-80% umiditate relativă a aerului.
Coace croasantele timp 15-20 minute la 170-180ºC, în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului.
Notă: Margarina trebuie să aibă 82% grăsime – margarină pentru foietaj.