Croissante cu ciocolată

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories


Malaxează toate ingredientele, timp de 3 minute la viteză mică și 8 minute la viteză mare.
Lasă aluatul la odihnă, la frigider, timp de 15 minute, iar apoi împarte-l în porții de câte 3kg. Pentru împachetare folosește 1kg margarină 82% la 3kg aluat. Realizează laminări de 3 ori în 3, după care pune la rece timp de 15 minute. Scoate de la rece și întinde o foaie de 3-4mm grosime, decupează triunghiuri, pune ciocolata termostabila la baza triunghiului și rulează sub formă de croissante.
Lasă la dospit timp de 90-120 minute, la 28-30°C, 75-80% umiditate relativă a aerului.
Coace croasantele timp 15-20 minute la 170-180ºC, în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului.
Notă: Margarina trebuie să aibă 82% grăsime – margarină pentru foietaj.