

Croquembouche

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
apă
frișcă vegetală
zahăr
apă
Coji de choux: se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 1 minut la viteza mică și alte 4-5 minute la viteza mare.
Toarnă compoziția într-un poș și modelează choux-uri cu diametrul de 3 cm.
Coace cojile de choux la 190°C în cuptor ventilat, cu puțin abur la debutul coacerii, timp de 30 - 40 minute în funcție de tipul cuptorului.
Umplutura: se mixează, cu telul, pudra pentru crema de vanilie Vanilla Delice cu apa, timp de 1 minut la viteza mica și alte 3 minute la viteza mare a mixerului.
Separat se mixează frișca vegetală în vederea spumării. Se adaugă crema de vanilie și se încorporează cu ajutorul paletei.
Caramel: topește zahărul cu apa, la foc mediu, fără a amesteca, până capătă o colorație maro.
Asamblarea prăjiturii: choux-urile umplute se înmoaie în caramel și se lipesc între ele sub forma unei piramide.
10 pers.
30 min.
25 min.