Dulceață de cireșe Bourbon

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire 30 minute

Timp de coacere minute

cireșe dulci negre fără sâmburi
zahăr
coaja de la o jumătate lămâie
extract de vanilie
extract de migdale (opțional)
bourbon

Îndepărtează sâmburii cireșelor spălate. Taie o parte sau întreaga cantitate în bucăți. Poți lăsa câteva fructe întregi, în funcție de consistența dorită a dulceții. Pune cireșele într-o cratiță medie cu fundul gros și adaugă zahărul. Amestecă și lasă compoziția să stea cel puțin 30 de minute sau până la 3 ore.
Pornește focul și adu la un clocot mic dulceața. Dacă amestecul începe să facă spumă, poți încerca să o îndepărtezi cu o lingură. Odată ce a ajuns la fierbere, reduce focul la mediu-jos și las-o pe foc timp de 20 de minute. Pe măsură ce amestecul fierbe, cireșele se vor înmuia și se vor închide la culoare. După cele 20 de minute, adaugă extractul de vanilie, extractul de migdale, coaja de lămâie, sarea de lămâie și bourbonul.
Lasă gemul să se răcească câteva minute și toarnă-l în borcane curate. Nu le umple prea mult. Pune capacele și înfiletează bine, apoi întoarce borcanele cu capul în jos, căldura gemului ajută la sigilarea lor.
Poftă bună!