

Eclere ineluș cu cremă de brânză și căpșuni

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
apă
făină albă de grâu (tip 480)
unt (tăiat cuburi, rece)
ouă mari
fulgi de migdale
mascarpone
căpșuni feliate
Se preîncălzește cuptorul la 200°C.
Pe o tavă de copt se intinde hartie pergament.
Într-un vas se fierbe apa cu untul și sarea. Se încorporeaza întreaga cantitate de făină cu ajutorul unui tel și se lasă pe foc până când marginile vasului rămân curate, amestecând continuu. Se ia oala de pe foc, se lasă la racit și se încorporează ouăle rând pe rând.
Amestecul obținut se pune într-o pungă al cărui colț a fost tăiat în prealabil. Se toarnă eclere sub forma unui inel cu diametrul de aproximativ 20 cm. Se presară suprafața eclerelor cu fulgi de migdale și se coc aproximativ 30 minute. Pe toata durata coacerii ușa cuptorului va rămâne închisă.
Eclerele ineluș se lasă la răcit, timp în care se pregătește crema.
În vasul mixerului se amestecă brânza mascarpone cu lapte, 1 plic zahăr pudră cu aromă de vanilie și zahărul vanilinat până la obținerea unei creme omogene
Cojile de ecler se secționează cu ajutorul unui cuțit. Se adaugă crema de mascarpone și căpșunile feliate. Se pudrează cu zahăr pudră cu aromă de vanilie și se servește rece.
10 pers.
90 min.
60 min.