Felii de lapte

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 5 persoane

Timp de pregătire 30 minute

Timp de coacere 12 minute

ouă
zahăr
lapte
ulei
făină

Pune într-un vas ouăle, zahărul și zahărul vanilinat și mixează-le bine. Adaugă laptele, uleiul, făina, praful de copt și pudra de cacao și amestecă cu un tel până la omogenizarea amestecului. Toarnă compoziția într-o tavă dreptunghiulară, tapetată cu hârtie de copt, și uniformizeaz-o cu o spatulă. Coace blatul timp de 10-12 minute, la o temperatură de 180°C.
Mixează spuma pentru deserturi cu gust de frișcă împreună cu zahărul pudră și laptele rece, până când obții o cremă cu consistență aerată.
După ce blatul s-a răcit pe un grilaj, taie-l în două pe lungime, întinde crema uniform pe una din jumătățile de blat și așază deasupra cealaltă jumătate de blat. Lasă prăjitura la frigider circa 4-5 ore, apoi se poate porționa pentru servire.
Poftă bună!