Mixează ouăle împreună cu zahărul până își dublează volumul și devine ca o spumă. Adaugă laptele și uleiul și continuă să mixezi.
,
Peste făina cernută adaugă praful de copt și cacao.
,
Adaugă ingredientele uscate peste amestecul de ou și mixează pentru câteva minute, până se încorporează toată făina.
,
Toarnă aluatul într-o formă de copt tapetată și coace-o la 175°C timp de 30 - 35 minute.
,
Lasă la răcit blatul după care taie-l pe orizontală în 2 felii.
,
Într-un vas adaugă mixul de budincă și amestecă-l cu zahărul și 5 linguri din cantitatea totală de lapte. Pune la fiert restul de lapte.
,
Peste laptele fierbinte toarnă amestecul preparat anterior amestecând continuu cu ajutorul unui tel.
,
Fierbe circa 1 minut la foc mic, amestecând energic. Budinca obținută las-o la răcit.
,
Adaugă conținutul plicului de spumă pentru deserturi cu gust de frișcă Pakmaya peste 150 ml de lapte rece și amestecă 1 minut la viteza mică a mixerului, apoi 3-4 minute la viteza mare.
,
Amestecă frișca cu budinca răcită până obții o cremă fină, netedă.
,
Pune crema între cele 2 felii de blat și porționează în bucăți, după preferință.