Focaccia

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru 4 persoane

Timp de pregătire 90 minute

Timp de coacere 40 minute

făină
apă caldă
ulei de măsline
sare
căței de usturoi pisați
măsline verzi feliate
roșii cherry
ardei gras verde
cimbru

Într-un bol, amestecă făina cu drojdia pentru pizza, toarnă apoi apa caldă și presară zahărul. Mixează bine acest amestec până când obții o maia. Acoperă vasul cu folie alimentară și lasă maiaua la dospit la temperatura camerei, timp de 15 minute.
Adaugă apoi peste maia făina, apa caldă, amestecă ușor cu o lingură, apoi toarnă uleiul de măsline, presară sarea și cățeii de usturoi măcinați, apoi măslinele verzi feliate. Amestecă cu o lingură tot acest amestec, până la omogenizare compoziției. Acoperă bolul cu folie alimentară și lasă aluatul la dospit timp de 45 de minute, la temperatura camerei.
Pregătește un vas termorezistent, în formă rotunda și tapetează-l cu hârtie de copt unsă cu puțin ulei de măsline. Așază aluatul dospit și toarnă puțin ulei de măsline la suprafața acestuia, apoi modelează-l ușor cu degetele. Adaugă deasupra aluatului roșiile cherry tăiate sferturi și ardeiul gras verde, apoi presară puțin cimbru pentru decor și un praf de sare.
Coace focaccia în cuptor, timp de 30-40 minute, la o temperatură de 210°C.
Poftă bună!