Focaccia cu roșii, măsline și rozmarin

Ingrediente


At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories

At Home

Bakery

Confectionery & HoReCa

Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă

Milling

Farm

Bread

Baguettes

Braided bread rings

Buns

Crescent rolls

Bagels and savory

Flat bread

Pizza

Romanian Sweet bread

Easter cake

Traditional Romanian rolls

Tarts

Pies and rolls

Sponge cakes

Cakes

Birthday cakes

Biscuits and cookies

Croissants

Eclairs

Donuts

Waffles

Macarons

Pudding

Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE

Yeast

Bread Premixes

Other Bakery Ingredients

Flour Improvers

All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES

Yeast

Premixes for Bakery

Other Ingredients

Bread Improvers

All Categories
DESSERTS
DESERTURI

Complete Solutions for Desserts

Mixes and Premixes for Sweet Bread

Cake Ingredients

Food Preservatives

All Categories
			
Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

făină albă 650
ulei de măsline
măsline
roșii
rozmarin
oregano
apă

Malaxare: 6 min viteza I și 8-10 min viteza II.
Recomandare: aluatul trebuie să fie elastic și de consistență moale. Temperatura aluatului final: 25 - 26°C. Apa folosită la malaxare nu trebuie sa depășească 10°C. Aluatul astfel obținut se lasă la fermentat, la temperatura mediului ambiant, într-un vas în care s-a aplicat în prealabil un strat de ulei de floarea soarelui/ măsline (pentru a preveni lipirea aluatului de pereții vasului).
Odihna în tavă: 30 minute împăturită; tava unsă cu ulei de floarea soarelui/ măsline.
Predospire: 90-120 minute; împaturirea se realizează de două ori la interval de 50-60 minute.
Dospire: 30 minute, la 35°C și 60-70 % umiditate relativă a aerului. La suprafața foii, cu ajutorul vârfului degetelor, se fac pe alocuri găuri. Se unge suprafața cu ulei de măsline. Se presară cu rozmarin și oregano și se adaugă pentru decor măslinele și feliile de roșii.
Coacere: 200°C, în prezența aburului la debutul coacerii. Timp: 30 minute.