

Focaccia cu roșii, măsline și rozmarin

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă 650
ulei de măsline
măsline
roșii
rozmarin
oregano
apă
Malaxare: 6 min viteza I și 8-10 min viteza II.
Recomandare: aluatul trebuie să fie elastic și de consistență moale. Temperatura aluatului final: 25 - 26°C. Apa folosită la malaxare nu trebuie sa depășească 10°C. Aluatul astfel obținut se lasă la fermentat, la temperatura mediului ambiant, într-un vas în care s-a aplicat în prealabil un strat de ulei de floarea soarelui/ măsline (pentru a preveni lipirea aluatului de pereții vasului).
Odihna în tavă: 30 minute împăturită; tava unsă cu ulei de floarea soarelui/ măsline.
Predospire: 90-120 minute; împaturirea se realizează de două ori la interval de 50-60 minute.
Dospire: 30 minute, la 35°C și 60-70 % umiditate relativă a aerului. La suprafața foii, cu ajutorul vârfului degetelor, se fac pe alocuri găuri. Se unge suprafața cu ulei de măsline. Se presară cu rozmarin și oregano și se adaugă pentru decor măslinele și feliile de roșii.
Coacere: 200°C, în prezența aburului la debutul coacerii. Timp: 30 minute.