

Foietaj cu budincă de vanilie și piersici coapte

Ingrediente

At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
At Home
Bakery
Confectionery & HoReCa
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Milling
Farm
Bread
Baguettes
Braided bread rings
Buns
Crescent rolls
Bagels and savory
Flat bread
Pizza
Romanian Sweet bread
Easter cake
Traditional Romanian rolls
Tarts
Pies and rolls
Sponge cakes
Cakes
Birthday cakes
Biscuits and cookies
Croissants
Eclairs
Donuts
Waffles
Macarons
Pudding
Canned fruit and vegetables
BREAD
PÂINE
Yeast
Bread Premixes
Other Bakery Ingredients
Flour Improvers
All Categories
SPECIALITĂȚI SĂRATE
SAVORIES
Yeast
Premixes for Bakery
Other Ingredients
Bread Improvers
All Categories
DESSERTS
DESERTURI
Complete Solutions for Desserts
Mixes and Premixes for Sweet Bread
Cake Ingredients
Food Preservatives
All Categories
aluat de patiserie
lapte
zahăr
piersici coapte
scorțișoară
Într-un vas se adaugă mixul de budincă și se amestecă cu zaharul și cu 5 linguri din cantitatea totală de lapte. Restul de lapte se pune la fiert.
Peste laptele fierbinte se toarnă amestecul preparat anterior amestecând continuu cu ajutorul unui tel. Se fierbe circa 1 minut la foc mic, amestecând energic. Budinca obținută se lasă la racit.
Tăiați piersica în felii subțiri și asezați-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărați scorțișoara.
Introduceți tava în cuptorul încălzit la 200°C și coaceți timp de 5 minute. Lăsați la răcit.
Împărțiți aluatul de patiserie în patrate egale.
Coaceți aluatul în cuptorul încalzit la 200°C timp de 15 minute, până se rumenesc.
Peste bucățile de aluat foietaj se pune crema de budincă și o felie de piersică. Peste piersică puneți o nouă bucată de aluat foietaj.
Puteți presăra deasupra zahăr pudră Pakmaya.